JOJANNEKE


SCROLL DOWN

JOJANNEKE


Unieke, spraakmakende projecten realiseren.
Vanuit radicale empathie voor jezelf en voor de mensen voor wie jij creëert.
Vanuit veerkracht, omdat niet altijd alles vanzelf gaat.
Met meer plezier en gemak hét verschil maken.
Dit leer ik je met liefde en plezier in The Creative Achiever Method.

jo1500pxdarkgray.jpg

IK KAN NIET WACHTEN TOT IK JOUW SUCCESSEN MET JE MEE KAN VIEREN.

Dit doe ik met innovation mentoring, mijn online programma's en met public speaking. Samen met mijn klanten ga ik aan de slag met hun zakelijke en soms persoonlijke ambities. Ik deel en geef wat nodig is. Ik faciliteer innovatie met The Creative Achiever Method.

Met 22 jaar ervaring in online communicatie, interactive design, business branding, proojet management, design thinking, internetstrategie en social media breng ik innovatieprocessen van mijn klanten in een stroomversnelling. Soms zelfs binnen 1 dag.

Ik schreef 3 boeken: Live Your Talks (over het voorbereiden van een TEDx talk, je vindt 'm hier op Amazon), het autobiografische 'Zo, nu ben je wees', en de vertaling 'So, You're An Orphan Now'.

Al mijn programma's, boeken en diensten gaan hebben hét centrale thema in mijn leven met elkaar gemeen: veerkracht. Resilience. Dit is de rode draad door alles wat ik mee heb gemaakt en wat ik heb gecreëerd en nog ga maken. Het is mijn blauwdruk. Ik geloof dat alles wat je meemaakt in je leven, in potentie van grote waarde kan zijn voor je toekomst. Mits je bereid bent 'je proces' te doen. De lessen eruit te omarmen en te integreren in de beste versie van jezelf die je kunt zijn of worden. Die regie heb je helemaal zelf. No matter what.
 


SOCIAL FEED


SOCIAL FEED


INSTAGRAM