website2019 topbanner.png

CREATIVE ACHIEVERS Academy

JOUW MISSIE WEERKLINKT IN DE WERELD.

Als communicator en/of game changer met een mooie missie weet je: je wilt het verschil maken. Je weet niet anders dan dat je eigenlijk altijd al buiten die comfort zone treedt. Sterker nog, je bent niet bezig met comfort zones. Je vindt het fijn om nieuwe ideeën uit te proberen en projecten op te zetten waar je van opknapt. En waar anderen van opknappen. Dit betekent ook dat je je eigen ideeën blijft scherpen. Het geeft je plezier. Steeds weer op oorspronkelijke oplossingen komen die bij jou passen en bij degenen voor wie je het verschil wilt maken.

De uitdaging is soms het optimaliseren van een creatief concept, OF het opleveren ervan. Waar ben jij beter in, ideeontwikkeling of opleveren? Sinds 2010 maak ik online trainingen en in real life workshops over creatieve online communicatie, ideeontwikkeling en resultaten opleveren. Met liefde en plezier help ik communicatieprofessionals, ondernemers en organisaties met een mooie missie hun creativiteit inzetten om prachtige resultaten neer te zetten. Mijn academy won een zilveren award, in de categorie Most Inspiring Learning Journey. Belangrijker dan dat is…ze leren jou hoe je mensen raakt op originele wijze, en resultaat behaalt.

 

ZOMER 2019: 1 DAY SOUL VACATION WORKSHOPS

 

VOOR EEN SCHERPE PRIJS OP DE EERSTE RIJ.

 
vrijetijd-twitter.png

De helft van je collega’s is met vakantie, nieuwsmedia hebben komkommertijdberichten. Je tuurt op je laptop even naar de Tour de France, en je bent mega opgelucht dat je niet in een overvol resort met lange ontbijtrijen en al bezette strandstoelen hoeft te vertoeven. En mag werken vanuit je hart, aan dingen waar je het verschil mee kunt maken. Daarom bied ik 9 dagworkshops aan voor een wel heel bereikbare ‘zingevingsprijs’. Een 1 DAY SOUL VACATION.

Voor een dagworkshop dag betaal je deze zomer € 525 plus BTW voor de hele dag. That’s it.
Zo kun je ook nog onbezorgd met vakantie. Zinvol, met resultaat. Bijvoorbeeld:

1 DAY SOUL VACATION SOUNDS BUENO?


 

VANAF 1 SEPTEMBER WEER DE REGULIERE TRAININGEN:

CONTENT TRAININGEN

 

CREATIEVE ONLINE CAMPAGNES

OP VERZOEK DE TIJDLOZE ONLINECOMM ACADEMY TRAINING: CREATIEVE CAMPAGNES MET IMPACT.

Binnen 1 dag ontwikkel jij MET GEMAK creatieve campagnes voor je zaak of werkgever. En, nog belangrijker, je ontwikkelt de TIJDLOZE VAARDIGHEID om altijd, on demand, deze vaardigheid in te zetten. Het wordt hierdoor veel gemakkelijker om je te onderscheiden van wat anderen online doen. En leuker!

QUALITY SOCIAL CONTENT ⚡

IN DEZE STUDIO EXPERIENCE MET RENATA VERLOOP EN JOJANNEKE VAN DEN BOSCH MAAK JIJ HOGE KWALITEIT SOCIAL CONTENT VOOR MAANDEN (OF LANGER!).
Deze in-company training is speciaal voor communicatieadviseurs, web managers, redacteuren met een maatschappelijke missie. Je hebt na deze dag content voor minimaal een half jaar. Waarschijnlijk (veel) meer!

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

…ZOALS JE HET NOOIT EERDER MEEMAAKTE.
CREATIEF SNEL RESULTAAT. IN 1 DAG. UNIEK PLAN ÉN JE CONTENT HEADLINES KLAAR.

Je gaat aan de slag met je team, onder begeleiding van Jojanneke. Vergeet ingewikkelde, taaie missie-visie discussies. De invalshoek die je in deze intensieve dagworkshop ervaart, doet een beroep op je empathie en je creativiteit. En is de SNELSTE manier naar topresultaat.


CREATIVE PERFORMANCE TRAININGEN

 

TRAIN JE CREATIEVE SPIER

LEER CREATIEVE METHODES DIE ALTIJD WERKEN, GEGARANDEERD.
Ontwikkel in razendsnel tempo de vaardigheid om tot creatieve oplossingen te komen. Leer diverse creatieve methodes die jezelf keer op keer laten verrassen. Ideaal voor communicatoren, auteurs, creatives, ondernemers die zich willen onderscheiden van alles wat ze al om zich heen zien. je leert creatief denken op een totaal next level. Jij wordt degene met de meest creatieve ideeën voor je zaak.

CREATIEVE VISUALS MET CANVA

TEDx STYLE PRESENTATIETRAINING

tedreddot.jpg

WIL JE HET VERSCHIL MAKEN MET JOUW VERHAAL?
Er is weinig mooier dan voor een mooi doel je verhaal met de wereld delen. Ik deed het op TEDxDelft, en werkte met veel toewijding aan de voorbereiding, en met goed gevolg. Het is een van de mooiste herinneringen die ik heb. Dit gun ik jou ook. Ik help je heel graag het podium op. Want niets is sterker dan een idee waarvoor de tijd is gekomen. Nog sterker: JIJ die het aandurft, in alle vrijheid en en in vol vertrouwen. In deze training help ik je met het verhaal samenstellen, het instuderen van de inhoud, een set met goede slides, en het verbeteren van je stage presence. Je krijgt mijn boek ‘Live Your Talks’ er als extraatje bij EN ik kom je helpen op locatie als je je presentatie gaat geven (in Nederland), als je wilt.

creatievevisuals.png

JE WEET VOOR EENS EN VOOR ALTIJD HOE JE EEN EIGEN SIGNATUUR KUNT GEVEN AAN JE ONLINE VISUALS.
Is je beeldbank een ratjetoe? Of heb je best mooi beeldmateriaal, maar zit er niet echt lijn in…past het niet echt goed bij je online branding? Ik help je er lijn in brengen én leer je hoe je met Canva mooi beeld maakt. Zodat je voortaan goed voor de dag kunt komen met beeld dat inspireert en dat bij jouw missie past.


OPLEIDING

 

OPLEIDING: THE CREATIVE ACHIEVER METHOD

 

De Creative Achiever-methode is DE routekaart die mij hielp en helpt bij het maken van 25 online trainingen, het schrijven en publiceren van drie boeken in het Nederlands en Engels, het voorbereiden van mijn TEDx-talk en meer projecten. Het is mogelijk om dit soort projecten binnen 90 dagen (soms minder) te voltooien.

Deze methode ontwikkelde ik vanuit het inzicht dat creativiteit en veerkracht met elkaar verweven zijn: als je iets nieuws wilt maken of een product of dienst wil verbeteren, moet je hindernissen overwinnen, en onverwachte uitdagingen aangaan. Net als in een moeilijke situatie. Veerkracht en innovatie liggen enorm dicht bij elkaar. Er ligt een vergelijkbare dynamiek aan ten grondslag. Het VOELT alleen compleet anders.

Ik ervoer dit zelf toen ik mijn ouders verloor toen ik veertien was. Ik moest creatieve oplossingen vinden voor uitdagingen waar ik TOTAAL niet om had gevraagd. Ik moest een nieuw leven opbouwen, zonder ouders, zonder familie. Vele jaren later ontdekte ik dat ik een belangrijke code had gekraakt om veerkrachtig te worden... door mijn creativiteit aan te wenden. Dit kun jij ook. Ik leer het je in 12 weken tijd, en vier graag jouw succes met je mee.


MENTORING

 

CREATIEVE VEERKRACHT

ONTWIKKEL JE CREATIEVE VEERKRACHT. ONTDEK ONCONVENTIONELE WEGEN NAAR BIJZONDERE OPLOSSINGEN.
Wil je een volgende stap zetten in je project? Ontdekken wat je eerstvolgende stappen zijn? En hier meer rust in voelen? Dan is deze training voor jou. Ideaal voor professionals die doelgerichte keuzes vanuit het hart willen maken. En dan zó dat het 100% past bij wie jij bent als persoon. Ik moest het leren als weeskind, en profiteer nu van deze vaardigheid. Wat ik leerde, kun jij je ook eigen maken.

We gaan samen aan de slag met de beren op je weg. Denk aan uitstelgedrag, perfectionisme, dat soort dingen. Herkenbaar? We got this.